Coaching

Heb je geen last (meer) van psychische klachten maar wil je opnieuw je richting bepalen in het leven? Sta je voor een belangrijke keuze? Of wil je inzicht krijgen in belangrijke persoonlijke belemmeringen? Dan biedt Zielkracht je ondersteuning bij de ontdekkingsreis naar jezelf en jouw toekomst!


Voor wie?

Voor iedereen die zijn leven wil vormgeven vanuit zielkracht.

Thema's kunnen zijn: balans tussen werk en vrije tijd, verhoging van het zelfvertrouwen, hantering van stress, verbetering van communicatie, ontwikkeling van talenten, afstemming van loopbaan op levensloop, verbetering van relaties en ontwikkeling van positieve toekomstvisies.


Coachmethode

Coaching bij Zielkracht is gebaseerd op het principe van positieve psychologie en bestaat uit een enkel gesprek of een aantal individuele coachsessies.

Er worden drie wezenlijke levensvragen onderzocht: wie ben ik? wat wil ik? wat kan ik? Stapsgewijs wordt inzicht verkregen in wat nodig is om meer levenskwaliteit en geluk te kunnen ervaren. Hieruit volgt jouw unieke life design: het ontwerp van jouw toekomst .

Samen staan we stil wat voor jou belangrijk is in het leven en op welke manier je meer balans kunt vinden. Je leert om meer in contact te staan met je gevoel en om beter naar je lichaam te luisteren. Je leert je geest tot rust te brengen en ruimte te maken voor positiviteit en creativiteit.

Dit biedt jou de mogelijkheid zelf de regie over je eigen leven, geluk en levenskwaliteit in handen te nemen.

Ben jij klaar om jouw eigen zielkracht te ontdekken en jouw unieke lifedesign?

Ben jij er klaar voor?
Het is nu tijd voor jou.


Meld je aan