Missie

Zielkracht is een onafhankelijke psychologenpraktijk die gelooft in de persoonlijke kracht van ieder mens.

Wij willen mensen die zijn vastgelopen in het leven, weer in staat stellen om op eigen kracht verder te kunnen. Dit is mogelijk wanneer mensen in verbinding komen met zichzelf en hun innerlijke kracht. Zielkracht noemen wij dat! Zo kunnen mensen zelf bewuste keuzes gaan maken en werken aan meer kwaliteit van leven, geluk en welbevinden.

Dit betekent dat wij ons inzetten voor bewustwording en ontwikkeling van mensen met psychische klachten of levensvragen, die verantwoordelijkheid voor zichzelf willen nemen en vanuit zielkracht willen leven.

Zielkracht biedt psychologische behandeling, coaching en training aan zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een professionele, warme en betrokken benadering waarbij maatwerk centraal staat.


Claudia Langen

Ik ben Claudia Langen (1982) eigenaar en psycholoog binnen psychologenpraktijk Zielkracht.

In de afgelopen 10 jaar heb ik mensen die zijn vastgelopen op hun levenspad, mogen begeleiden om meer in contact te komen met zichzelf en hun zielkracht. Mijn werk inspireert me en ik doe het met veel liefde. Ons lichaam ervaar ik als een wonder, met wijsheid en drager van onze ziel. Wanneer ik mensen kan helpen om weer dieper contact te kunnen maken met hun lichaam, gevoelswereld en innerlijke kracht, wordt ik enthousiast.

Naast mijn werkzaamheden binnen Zielkracht, ben ik een aantal jaar als psycholoog werkzaam geweest binnen de specialistische GGZ. Sinds mei 2018 ben ik volledig werkzaam binnen mijn eigen psychologenpraktijk Zielkracht.

Om de kwaliteit van zorg te waarborgen binnen, besteed ik veel aandacht aan mijn eigen innerlijk groei- en bewustwordingsproces. Dit doe ik enerzijds door het regelmatig volgen van supervisie en intervisie met collega therapeuten. En anderzijds door het bijscholen op gebied van psychologische en lichaamsgerichte interventies die bijdragen aan mijn holistische behandelvisie. Momenteel volg ik de 4-jarige opleiding tot cranio sacraal therapeut bij de Peirsman academie.

Tot slot, woon ik samen met mijn partner en onze twee kids. Ik ben ontzettend graag moeder en ik hou van de natuur, dieren en het buitenleven.Ben jij er klaar voor?
Het is nu tijd voor jou.


Meld je aan