Cranio-sacraal therapie


Zielkracht biedt naast behandeling van psychische klachten een lichaamsgerichte behandeling, genaamd cranio-sacraal therapie.

Meer info volgt.

Runningtherapie

Kom fysiek en mentaal in beweging! Zielkracht zet running therapie in bij de behandeling van psychische klachten of coachvraagstukken. Running therapie is het therapeutisch inzetten van hardlopen op een rustig tempo bij mensen met psychische klachten. Met running therapie kom je fysiek en mentaal in beweging. Je werk hierdoor aan het verminderen of voorkomen van klachten en tevens aan het verbeteren van je leefstijl. Running therapie bij Zielkracht is een waardevolle aanvulling op gesprekstherapie en biedt een goede basis voor het doorbreken van een negatief patroon en een duurzame (gedrag) verandering.


Voor wie?

Running therapie kan worden ingezet bij een breed scala van psychische klachten. De voornaamste klachten waar runningtherapie een positieve invloed op heeft zijn:stress, depressie, burn-out, angst- en paniekklachten, overgewicht, lusteloosheid en slaapproblemen.


Hoe werkt runningtherapie?

Tijdens running therapie bij Zielkracht leer je om op een ontspannen manier lichamelijk actief te zijn. Je krijgt inzicht in je fysieke mogelijkheden en ervaart persoonlijke "succesmomenten" door loopdoelen te bereiken. Dit heeft een positief effect op je zelfvertrouwen.

Je uithoudingsvermogen verbetert en je krijgt het gevoel meer aan te kunnen. Dit zorgt voor een verbetering van je zelfbeeld en positieve toekomstverwachtingen. Je krijgt meer energie. Je stemming verbetert en stresstolerantie neemt toe. Bovendien biedt hardlopen afleiding waardoor je minder piekert en je gedachten tot rust komen. Dit draagt bij aan de verbetering je mentale conditie.

Gedurende 10 weken neem je 1 x per week deel aan een looptraining die op individuele basis wordt gegeven.

Ben jij er klaar voor?
Het is nu tijd voor jou.


Meld je aan
WhatsApp chat