Psychologische behandeling


Het doel van behandeling bij Zielkracht is om meer inzicht te krijgen in wie jij bent als persoon, hoe je klachten zijn ontstaan en wat maakt dat deze in stand gehouden worden. Door middel van effectieve en doelgerichte interventies wordt gekeken hoe je kunt leren omgaan met je klachten, zodat ze hanteerbaar worden en op den duur verdwijnen.

De zelfkennis, ervaringen en handvaten die je opdoet tijdens de behandeling ga je vervolgens in je dagelijks leven toepassen, zodat je zelfredzaamheid en veerkracht vergroot wordt.

Voor wie?

Zielkracht biedt psychologische behandeling aan zowel volwassenen en jeugdigen die op zoek zijn naar professionele hulp. Zoek je naar een ervaren en bevlogen psycholoog met een holistische visie, die écht de tijd voor je neemt, zeer betrokken is en die goed bereikbaar is? Dan ben je bij Zielkracht aan het juiste adres!

Bij Zielkracht kun je terecht voor behandelingen van uiteenlopende psychische klachten. Zoals angst- en paniekklachten, depressie, stress- en burn-outklachten, traumatherapie of rouwverwerking. Maar ook voor het verbeteren van een ongezonde leefstijl, verslavingsproblematiek, relatieproblemen, levensfase-problematiek of wanneer je gewoon even niet lekker in je vel zit.

Behandelmethoden

Zielkracht heeft een geheel eigen werkwijze ontwikkeld en combineert evidence based methodieken (reguliere ggz), interventies uit de positieve psychologie met alternatieve behandelmethoden. Wil je meer lezen over de behandelvormen die Zielkracht inzet, klik hier>

Afhankelijk van jouw hulpvraag en persoonlijke voorkeur wordt samen een behandelvorm gekozen. De duur van de behandeling is afhankelijk van je problematiek en de complexiteit van je klachten. Het streven van Zielkracht is uiteraard om zo effectief mogelijk te behandelen.

Wanneer de klachten erg hardnekkig zijn en langdurig behandelen toch gewenst is, kan Zielkracht je doorverwijzen naar een hulpverlener binnen de specialistische GGZ.

Ben jij er klaar voor?
Het is nu tijd voor jou.


Meld je aan