Connection is the key in overcoming addiction & dependency
July 31, 2019

Maatregelen Covid-19

Maatregelen Covid-19

Psychologenpraktijk Zielkracht mag gedurende de maatregelen van de nieuwe lockdown (december 2020) face tot face gesprekken blijven voeren in de praktijk. Hulpverleners binnen de ggz vallen onder medische beroepen.

Echter door het feit dat de scholen vooralsnog dicht zijn t/m 19 jan 2021 en ik de taak heb om afstandsonderwijs te gaan geven aan mijn kinderen, is er een persoonlijke uitdaging ontstaan. Om deze reden zal in de kerstvakantie een nieuwe planning gemaakt worden voor 2021. Hierbij zal worden gekeken naar een datum waarop ik weer aan het werk zal gaan en daarnaast of er deels telefonisch gestart wordt of face tot face in de praktijk. Alle reeds gemaakte afspraken in jan 2021 komen helaas te vervallen en de betreffende cliënten zullen opnieuw worden ingepland.

Nieuwe cliënten die graag een intakegesprek willen inplannen en zich gedurende mijn kerstvakantie via mail of voicemail hebben aangemeld, zullen na 4 januari  2021 worden benaderd wanneer er mogelijkheden zijn tot het maken van een afspraak.

Comments are closed.

WhatsApp chat